deZorgverzekeringadviseur
verzeker alleen de zorg die u nodig heeft!

Over deZorgverzekeringadviseur

Wat doet deZorgverzekeringadviseur.nl

deZorgverzekeringadviseur.nl beschikt over een uniek adviessysteem "Advies op Maat " en helpt u te besparen op de zorgverzekering en berekent de voordeligste manier van verzekeren op basis van uw persoonlijke wensen. deZorgverzekeringadviseur.nl maakt inzichtelijk (transparant) welke zorgverzekering het beste aansluit bij uw persoonlijke situatie.

Hoe werkt "Advies op Maat"  van deZorgverzekeringadviseur.nl

Zorgverzekeringen zijn complexe producten, niet in de laatste plaats doordat zorgverzekeraars elk jaar nieuwe (aanvullende) zorgverzekeringen op de markt brengen en deze verzekeringen onderling erg van elkaar kunnen verschillen.

deZorgverzekeringadviseur.nl maakt inzichtelijk welke zorg onder de basisverzekering valt. U kunt aangeven welke zorg in uw specifieke situatie gewenst is om aanvullend mee te verzekeren. Op basis van uw wensen rekent deZorgverzekeringadviseur.nl door welke verzekering het beste aansluit bij uw persoonlijk situatie. Dit kan zelfs betekenen dat het soms beter is om bepaalde verwachte kosten (deels) voor eigen rekening te nemen, omdat dat per saldo goedkoper is dan verzekeren.

Hoe kan ik bepalen welke aanvullende dekking belangrijk is?

Alle belangrijke risico’s zoals bijvoorbeeld huisarts en ziekenhuisopname zijn verzekerd onder de basisverzekering. Deze is in principe gelijk voor alle Nederlanders. Een aanvullende verzekering kan zinvol zijn voor consumenten/patiënten die aanvullende zorg wensen te verzekeren omdat ze extra kosten maken of verwachten deze te maken.

Wij vinden dat consumenten zelf het beste in staat zijn - al dan niet geholpen door een adviseur, huisarts, zorgverlener of patiëntenvereniging - om te bepalen, op basis van hun persoonlijke situatie, gezondheid en zorgconsumptie, welke aanvullende dekking gewenst is.

Wat onderscheid deZorgverzekeringadviseur.nl van ander vergelijkingssites?

Het grootste verschil is de nieuwe vergelijkingsmethodiek: vergelijking op basis netto kosten (premie + niet verzekerde kosten). Deze methodiek geeft meer inzicht wat u als verzekerde kwijt bent aan kosten per jaar en draagt bij tot een meer afgewogen keuze van zorgverzekering, wat in veel gevallen leidt tot een aanzienlijke jaarlijks terugkerende besparing. Ook heeft u altijd de mogelijkheid om een adviseur te raadplegen als dat gewenst is.

deZorgverzekeringadviseur.nl biedt het beste uit 2 werelden: online advies gecombineerd met persoonlijk advies, indien u dat wenst.

Onze missie

Uiteindelijk is het onze missie om er voor te zorgen dat iedereen de best passende zorgverzekering afsluit en niet meer kwijt is aan zorg dan noodzakelijk.

Dit doen wij door onafhankelijke adviseurs te faciliteren met de vergelijkings- en adviessystemen van deZorgverzekeringadviseur.nl. Elke erkende, bij de AFM geregistreerde en gecertificeerde, adviseur zorgverzekering kan zich aanmelden.

Een professionele assurantieadviseur die gebruik maakt van het adviessysteem van deZorgverzekeringadviseur.nl is in onze ogen het beste in staat om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Welke verzekeraars worden getoond in de vergelijking?

In principe zijn alle verzekeraars in Nederland in het systeem beschikbaar. De deelnemende kantoren aan deZorgverzekeringadviseur.nl bepalen zelf welke zorgverzekeraars geactiveerd zijn in een vergelijking.  Sommige kantoren hebben een voorselectie gemaakt en laten uitsluitend de verzekeraars zien die zij in hun advies willen meenemen. 

Transparantie vinden wij belangrijk. U kunt dan ook gemakkelijk zien welke verzekeraars meedoen in de vergelijking.  Op de Home van elke adviseur die  gebruik maakt van het systeem van  deZorgverzekeringadviseur  staat aangegeven hoeveel verzekeraars meedoen, met een link naar een overzicht van alle geactiveerde verzekeraars.

Wie zit er achter deZorgverzekeringadviseur.nl

deZorgverzekeringadviseur.nl is een initiatief van Scanwork systems b.v. een gespecialiseerd IT bedrijf in de ontwikkeling van kennis- en informatiesystemen op het gebied van gezondheidszorg en verzekeringen. Voor meer informatie over Scanwork, klik hier.

Uw voordelen:

  • Het beste advies Vergelijk met deZorgverzekeringadviseur.nl en verzeker u van het beste advies.
  • Meer inzicht Krijg meer inzicht in de zorgkosten die u zelf moet betalen.
  • Bespaar Bespaar honderden euro's per jaar door de juiste verzekering af te sluiten
zoek uw adviseur

OVER ONS

deZorgverzekeringadviseur helpt u te besparen op de zorgverzekering en berekent de voordeligste manier van verzekeren op basis van uw persoonlijke wensen.
>meer over ons

NIEUWS

Geen nieuws gevonden
Meer nieuws
Zoek uw adviseur
De zoekfunctie van deZorgverzekeringadviseur.nl is op dit moment nog niet beschikbaar. Vanaf 1 oktober kunt u alvast kijken of uw eigen adviseur ook deelneemt aan deZorgverzekeringadviseur.nl.
De demosite is vandaag in de loop van de middag beschikbaar. Hou ons in de gaten
Live Chat Software