deZorgverzekeringadviseur
verzeker alleen de zorg die u nodig heeft!

De beste tools voor uw zorgcampagne 2018

Het beste advies voor uw klanten!

Met onze unieke tools/vergelijkers beschikt u over alle mogelijkheden voor het  beste advies voor uw klanten! Meldt u nu aan en u bent er dan van verzekerd dat u op tijd toegang heeft tot uw eigen gepersonaliseerde zorgverzekering website en voldoende tijd heeft om uw campagne voor te bereiden. 

deZorgverzekeringadviseur - onafhankelijk en transparant

Wilt u ook gebruik maken van Advies op Maat, het beste adviessysteem voor de professionele adviseur en uw klanten optimaal informeren over zorgverzekeringen? Of gebruikt u liever een traditionele vergelijker zoals de Quickscan. Neem de proef op de som en bekijk één van onderstaande demosite's en meldt u aan voor het pakket dat het beste bij u past. Lees meer.....

deZorgverzekeringadviseur (Advies op Maat Demo)

deZorgverzekeringadviseur (Advies op Maat + Quickscan Demo)

KiesDirect

KiesDirect is ideaal voor internetters/jongeren die snel informatie willen ontvangen zonder vooraf gegevens te moeten invoeren, met een speciale webversie voor de smartphone. KiesDirect kan ook in combinatie met Advies op Maat worden geactiveerd.

deZorgverzekeringadviseur (KiesDirect Demo)

Uw voordelen:

  • Het beste advies U heeft de beschikking over de meest geavanceerde tools om uw klanten te faciliteren met het beste advies.
  • Meer inzicht Uw klant krijgt meer inzicht in de mogelijkheden van de zorgverzekering en kan een betere afweging maken.
  • Concurreren Met "Advies op Maat", onze unieke vergelijkingsmethodiek, kunt u nu moeiteloos concurreren met alle online vergelijkers.
direct online inschrijven

OVER ONS

deZorgverzekeringadviseur helpt u te besparen op de zorgverzekering en berekent de voordeligste manier van verzekeren op basis van uw persoonlijke wensen.
>meer over ons

NIEUWS

Geen nieuws gevonden
Meer nieuws
Zoek uw adviseur
De zoekfunctie van deZorgverzekeringadviseur.nl is op dit moment nog niet beschikbaar. Vanaf 1 oktober kunt u alvast kijken of uw eigen adviseur ook deelneemt aan deZorgverzekeringadviseur.nl.
De demosite is vandaag in de loop van de middag beschikbaar. Hou ons in de gaten
Live Chat Software