deZorgverzekeringadviseur
verzeker alleen de zorg die u nodig heeft!

Het beste advies

De juiste zorgverzekering

Bent u op zoek naar deskundig en onafhankelijk advies in uw zoektocht naar de zorgverzekering die het beste past in uw eigen situatie?? Het antwoord is deZorgverzekeringadviseur.nl.

deZorgverzekeringadviseur.nl helpt u te besparen op uw zorgverzekering en berekent de voordeligste manier van verzekeren op basis van uw persoonlijke wensen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn besparingen mogelijk van vele honderden euro’s per jaar.

deZorgverzekeringadviseur.nl wordt gebruikt door de professionele assurantieadviseurs die onafhankelijkheid en transparantie hoog in het vaandel hebben staan. Zij kunnen u het beste adviseren.


Zorgkosten

Indien u - als gevolg van een ziekte of aandoening - zorgkosten verwacht of moet maken, dan gaat deZorgverzekeringadviseur.nl, op basis van uw persoonlijke situatie, op zoek naar de zorgverzekering die het beste bij u past.

deZorgverzekeringadviseur.nl combineert online advies met persoonlijk advies. Als u wilt kunt u alles zelf online regelen. En heeft u behoefte aan persoonlijk advies dan is een afspraak met uw eigen zorgverzekeringadviseur zo gemaakt.


Ik wil gebruik maken van deZorgverzekeringadviseur

Wilt u ook het beste zorgverzekeringadvies voor uw persoonlijke situatie? Wilt u weten of uw adviseur ook is aangesloten bij de zorgverzekeringadviseur.nl of bent u op zoek naar een zorgverzekeringadviseur?

 
 

Uw voordelen:

  • Het beste advies Vergelijk met deZorgverzekeringadviseur.nl en verzeker u van het beste advies.
  • Meer inzicht Krijg meer inzicht in de zorgkosten die u zelf moet betalen.
  • Bespaar Bespaar honderden euro's per jaar door de juiste verzekering af te sluiten.
zoek uw adviseur

MEER INFORMATIE

OVER ONS

deZorgverzekeringadviseur helpt u te besparen op de zorgverzekering en berekent de voordeligste manier van verzekeren op basis van uw persoonlijke wensen.
>meer over ons

NIEUWS

Geen nieuws gevonden
Meer nieuws
Zoek uw adviseur
De zoekfunctie van deZorgverzekeringadviseur.nl is op dit moment nog niet beschikbaar. Vanaf 1 oktober kunt u alvast kijken of uw eigen adviseur ook deelneemt aan deZorgverzekeringadviseur.nl.
De demosite is vandaag in de loop van de middag beschikbaar. Hou ons in de gaten
Live Chat Software